考生咨询 V

湖南成考网微信公众号
返回顶部∧
  • 欢迎您访问湖南成考网!  今天是2019年05月27日 星期一
  • 湖南成考网提供湖南各院校成考辅导报名,咨询电话:0731-85468015
城市:
成考系统:
所在位置:湖南成考网 > 试题题库 > 专升本 > 正文

2016年湖南成人高考专升本英语考试真题及答案解析(一)

2019-05-08 15:33:37   来源:湖南成考网    点击:
作者:傅老师
  I . Phonetics(5 points)

  Directions:In each of the following groups of words, there are four underlined letters or letter combinations marked A, B, C D. Compare the underlined parts identify the one that is different from the others in pronunciation.Mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

  1. A.vital

  B. silent

  C. collide

  D. Fierce

  答案:D

  2. A.taught

  B. caught

  C. laugh

  D. Fault

  答案:C

  3. A.reception

  B. receipt

  C. capture

  D. Concept

  答案:B

  4. A. boom

  B. goose

  C. flood

  D. Gloom

  答案:C

  5. A. finger

  B. singer

  C. hanger

  D. Ringer

  答案:A

  Ⅱ. Vocabulary Structure(15 points)

  Directions.. There are 15 incomplete sentences in this

  section. For each sentence there are four choices marked A, B, C D. Choose one answer that best completes the sentence blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.

  6. As a child I used to wash my parents' car to earn some__ money.

  A. paper

  B. easy

  C. private

  D. Pocket

  答案:D

  7. After the busy day I've had, I need a __ drink.

  A. heavy

  B. sharp

  C. Strong

  D. Powerful

  答案:C

  8. If you__ stayed at home, this would never have

  happened.

  A. Have

  B. Had

  C. will have

  D. would have

  答案:B

  9. --How much did this set of furniture cost?

  --I forgot __

  A. how much it costs

  B. how much did it cost

  C. how much it cost

  D. how much does it cost

  答案:C

  10. We had a long way to go so we decided to __

  early.

  A. set on

  B. put on

  C. set off

  D. put off

  答案:C

  11. __ it is not his responsibility to do that,he said he would help.

  A. Although

  B. As

  C. Since

  D. Unless

  答案:A

  12. One of the strongest hurricanes __ was the Florida Keys Storm of 1935, during which 500 people were killed.

  A. to record

  B. recorded

  C. recording

  D. being recorded

  答案:B

  13. Ms. Jolie is beautiful very talented, in control of her own career.

  A. basically

  B. remarkably

  C. perfectly

  D. Actively

  答案:B

  14. When John left the office, Amy __ at her desk.

  A. is still working

  B. has still worked

  C. had still working

  D. was still working

  答案:D

  15. You should learn through failures. Why don't you __ your plan or try a new approach?

  A. adjust

  B. repeat

  C. accept

  D. Refuse

  答案:A

  16. The carpet has so many stains on it that it needs

  A. replace

  B. to replace

  C. being replaced

  D. to be replaced

  答案:D

  17. I sent him the package yesterday. He __ it by now.

  A. might have received

  B. received

  C. will receive

  D. Receives

  答案:A

  18. Is this the factory __ you visited the other day?

  A. what

  B. where

  C. That

  D. When

  答案:C

  19. To make the fish__ nice, she put in some sugar wine vinegar.

  A. taste

  B. to taste

  C. tasted

  D. Tasting

  答案:A

  20. My daughter runs faster than__ in her class. She runs the fastest.

  A. a boy

  B. any boy

  C. some boys

  D. most boys

  答案:B

上一篇:2019年重庆成人高考专升本政治试题及答案(八)
下一篇:2016年湖南成人高考专升本英语考试真题及答案解析(二)

湖南成人高考提升便捷服务

【考试时间:10月26、27日】

成人高考报名系统 成人高考录取查询入口
距2019全国成人高考:仅剩 1 5 2
加入湖南成考公众号
湖南成考网
微信公众号
(扫一扫加入)
加入湖南成考交流群

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与资深老师进行交流、解答。